Naravno Fit Logo

Panirani izdelki

Oblikovani ali neoblikovani, panirani, lahko z dodatki sira, šunke, toplotno obdelani in hitro zamrznjeni.

Pripravljeni izdelki

Piščančji mini fingersi brez glutena
Piščančji mini fingersi brez glutena

So brez glutena in bodo dobrodošla popestritev za vse tiste, ki ne smejo uživati pšenice, imajo celiakijo in nenazadnje tudi za vse, ki tovrstnih prepovedi nimajo.

Brez glutena
Brez umetnih barvil in ojačevalcev okusa
Brez dodatnih mlečnih beljakovin

Piščančji fingersi
Piščančji fingersi

Nežni fileji iz piščančjih prsi v simpatični obliki. Oviti v hrustljavo in okusno panado. Hitro pripravljen izdelek, ki ga bodo veseli vaši otroci … Priprava je hitra in enostavna, izdelek samo pogrejete v ponvi, fritezi ali pečici.


Piščančji medaljoni
Piščančji medaljoni

Pripravljeni slastni medaljoni za preprosto in hitro postrežbo. Nežni medaljoni iz piščančjega mesa, oviti v zlato hrustljavo panado. Primerni kot privlačen prigrizek ali z mamljivo prilogo kot glavni obrok. Priprava v ponvi, fritezi ali pečici in odličen rezultat je zagotovljen. Izdelek je na voljo tudi v manjšem pakiranju - v zloženki 300 g.


Piščančji medaljoni s sirom
Piščančji medaljoni s sirom

Enostavno genialno! Slastni piščančji medaljoni s hrustljavo panado, ki obdaja nežno piščančje meso z dodanim slastnim topljenim sirom. Idealni za vsako priložnost. Poskusite jih kot prilogo poleg priljubljene sezonske zelenjave ali jih ponudite kot simpatičen, drugačen aperitiv. Hitro pripravljeni v ponvi, fritezi ali pečici. Izdelek je na voljo tudi v manjšem pakiranju - v zloženki 300 g.


Panirani piščančji mini file
Panirani piščančji mini file

Za čiste užitke brez slabe vesti vam ponujamo paniran piščančji mini file iz piščančjega fileja, saj ima zelo malo kalorij (samo 6,6 g maščob/100 g izdelka). Hrustljav in zlate barve, da premami vaš tek. Praktičen, saj ga lahko pripravite v ponvi, fritezi ali pečici. In ne boste se mu mogli upreti, dokler vsega ne pospravite s krožnika.


Paniran piščančji file
Paniran piščančji file

Nežen okus piščančjega fileja je idealen tako za enostavne recepte kakor tudi za tiste bolj dovršene na osnovi različnih prilog in omak. Zaradi nežnega okusa je odličen izdelek za vse člane družine. Enostavna priprava v ponvi, fritezi ali pečici, potrebujete le nekaj minut.


Panirane piščančje krače
Panirane piščančje krače

Okusne piščančje krače, odete v hrustljave drobtinice. Za pripravo je potrebnih le nekaj minut, saj jih moramo samo še pogreti v ponvi, fritezi ali pečici, in vaše nedeljsko kosilo je pripravljeno.


Panirana piščančja krilca
Panirana piščančja krilca

Simpatična in zabavna panirana piščančja krilca. Idealna za razne zabave, za brezskrbne večerje, kot specialiteta z vašo najljubšo omako in zelenjavo. Pripravljena v nekaj minutah v ponvi, fritezi ali pečici.


Piščančji zrezek
Piščančji zrezek

Oblikovani piščančji zrezki iz piščančjega mesa, odeti v hrustljavo panado. Praktični in hitro pripravljeni v ponvi, fritezi ali pečici. Njihova oblika je idealna za pripravo okusnih sendvičev z dodano zelenjavo po vaši izbiri.


Piščančji zrezek s sirom
Piščančji zrezek s sirom

Hrustljavo panirani piščančji zrezki, polnjeni s topljenim sirom. Zapeljiva harmonija nepozabnih okusov. Njihova priprava je hitra in enostavna, pogrejete jih lahko v ponvi, fritezi ali pečici.


Piščančji cordon bleu
Piščančji cordon bleu

Značilna francoska jed. Paniran izdelek iz piščančjega mesa, polnjen s šunko in slastnim topljenim sirom. Tako nežen in hrustljav hkrati, da se mu ne boste mogli upreti. Enostavna in hitra priprava v ponvi, fritezi ali pečici.

Nazaj