Pravno obaveštenje

U okviru Grupe Perutnina Ptuj poštujemo svakog ko poseti naš sajt i lične podatke nećemo koristiti , prodavati ili davati na raspolaganje trećim osobama. Podaci koje nam poverite su za interne potrebe kompanije, za promotivne svrhe i zarad što boljeg rada internet stranice.

Obaveštavamo Vas da kod sprovođenja narudžbi, odnosno kupovine u okviru internet trgovine i delimično kod izvođenja nagradnih igara, sarađujemo sa izvođačima poštanskih usluga, odnosno posredujemo prilikom plaćanja. Tada moramo Vaše podatke posredovati trećim osobama i garantiramo Vam da će biti korićeni isključivo zbog sprovođenja narudžbi, odnosno plaćanja.

Uvek možete odbiti primanje novosti i pošte na svoju adresu, klikom na funkciju odjave na dnu pošte. Perutnina Ptuj zadržava autorska prava na sadržaj objavljen na našim internet stranicama. Sadržaj naših internet stranica nije dozvoljeno menjati ili koristiti na internet stranicama drugih kompanija. Sadržaj nije dozvoljeno kopirati u javne i komercijalne svrhe.

Kompanija Perutnina Ptuj d.d. ne preuzima odgovornost za korišćenje bilo kog dela sadržaja u različite svrhe. Ukoliko koristite sadržaj objavljen na našim internet stranicama, za to preuzimate odgovornost . Snimanje programa i podataka sa naših internet stranica je na vlastitu odgovornost posetioca sajta.

Perutnina Ptuj d.d. ne odgovara za moguću štetu koja nastaje usled korišćenja datoteka i podataka na internet stranici. Isto tako, ne odgovaramo za moguće viruse koji nastaju kao rezultat presnimavanja datoteka ili podataka sa naših internet stranica.

Internet stranice Grupe Perutnina Ptuj sadrže linkove na stranice drugih preduzeća kako bi se omogućio pristup dodatnim informacijama. Perutnina Ptuj ne odgovara za sadržaj na internet stranicama drugih preduzeća i ukoliko se otkrije da je taj sadržaj neprimeren, link ćemo ukloniti čim to bude tehnički moguće.

Perutnina Ptuj d.d. i preduzeća u okviru grupe su vlasnici robnih marki objavljenih na našim internet stranicama. Trećim osobama je zabranjeno korišćenje i zloupotreba navedenih robnih marki i logotipa.