Производи од месо

Одличната храна не обединува веќе 115 години.

Пронајдете ги вашите омилени производи меѓу широк избор на свежо пилешко и производи од пилешко.

Extra posebna 500g

PP

Екстра пилешка салама

Ptujska posebna 800g

PP

Птујска посебна салама

PP klobasa pileca posebna3

PP

Посебна пилешка салама

Perutninska posebna 400g

PP

Перутнинска посебна салама

NAREZEK EXTRA MAK

PP

Екстра слајс

PP izdelki 0009 POLI Hammy2

Poli

Поли хеми

Poli hammy toast

Poli

Поли хеми тост