BBQ пилешки крилца

Piknik izdelki BBQ krilca

BBQ пилешки крилца

Пилешките крилца се маринирани во сос за скара и веќе се подготвени за печењ. Можете брзо и лесно да подготвите вкусно пилешко јадење кое е идеално за летни излети, во кое ќе уживаат дури и најмладите.

Совет за подготовка

Извадете го месото од фрижидерот најмалку половина час пред печењето за да се загрее на собна температура. Сепак, ставете го на скара или во рерна само кога ќе достигнат соодветна температура за печење.

Рецепти Ново!

Natur Premium гарантира дека пилешкото месо е со добар квалитет. Изберете одлични пилешки јадења што се пријатни во сите прилики.