Natur Premium пиле

PPR piscanec ANG

Natur Premium пиле

Месото од пилешко Натур Премиум е цврсто, сочно и има нежен вкус. Зачинете го целото пиле богато внатре и надвор и печете во рерна, по можност на затворена скара или во печка за леб. Можете да користите вреќа за печење, но исечете ја непосредно пред крајот на печењето за да ја направите кожата крцкава. Подгответе здрав семеен оброк каде што секој може да го избере својот омилен дел од пилешкото.

Совет за подготовка

Ставете го печеното пилешко на послужавник и лесно завиткајте го во алуминиумска фолија, пробивајќи го горниот дел за да ја одржите кожата крцкава. Оставете го пилешкото да одмори 10 до 15 минути пред да го послужите.

Рецепти Ново!

Natur Premium гарантира дека пилешкото месо е со добар квалитет. Изберете одлични пилешки јадења што се пријатни во сите прилики.