Сочно пилешко BBQ филе

PP izdelek piknik socni BBQ piscancji zrezki2

Сочно пилешко BBQ филе

Стекови од пилешко филе маринирани со маринада за скара. Прекрасно нежно, полно со вкус и подготвено за вашите кулинарски подвизи.

Рецепти Ново!

Natur Premium гарантира дека пилешкото месо е со добар квалитет. Изберете одлични пилешки јадења што се пријатни во сите прилики.