PP paket „Prvog radnog iskustva“

Danas je Perutnina Ptuj – BH posjetila Mješovitu srednju školu “Mehmedalija mak Dizdar” Breza, gdje smo maturantima prezentovali naš

PP paket „Prvog radnog iskustva“.

Svjesni smo da ovi učenici završavaju svoje srednje obrazovanje i da su mogućnosti za prvo radno iskustvo najteža stepenica koju će zakoračiti ka svojoj budućnosti u poslovnom svijetu. Perutnina Ptuj – BH upravo iz spomenutog razloga odlučila je ponuditi strukovnim odjeljenjima da njihovo prvo zaposlenje bude upravo u našoj kompaniji. Paket „Prvo radno iskustvo“ znači da nudimo Ugovor o radu sa svim pratećim zakonskim odredbama kojima podliježe ovaj ugovor u okviru kojeg je uključena obuka i edukacija a koja je neophodna za ove kadrove obzirom da se prvi puta susreću sa radnim okruženjem. Poslije provedene obuke nudimo stimulativna primanja, mogućnost napredovanja kao i mogućnost stalnog zaposlenja.  

 

Maturanti koji su zainteresovani za prvo radno iskustvo prijavu mogu dostaviti lično u prostorije Perutnine Ptuj – BH na na adresi Potkrajska b.b. ili na mail info@perutnina.ba. Prijave je potrebno poslati najkasnije do 31.05.2022.godine. Prijava treba sadržavati osnovne informacije: Ime, prezime, adresa, završena škola- smijer i kontakt telefon.

Svim maturantima iskrene čestitke! Perutnina Ptuj - B