Мисиркина шунка – Слајс

Slimfit izdelki Piscancje prsi dimljene narezek

Мисиркина шунка – Слајс

Мисиркината шунка е призвод кој досега го имате купувано во друга амбалажа. Новото пакување е попрактично, а шунката, како што знаете, се сочни, вкусни и нискокалорични, со извонредна арома.

Рецепти Ново!

Natur Premium гарантира дека пилешкото месо е со добар квалитет. Изберете одлични пилешки јадења што се пријатни во сите прилики.