Готвиме со Теа

Теа е извонреден професионалец и една од највлијателните готвачи на социјалните мрежи кај нас, која стои зад бројните рецепти кои ги објавува на профилот „Готвиме со Теа“.

Заедно со Теа се потрудивме да ви понудиме едно ново кулинарско искуство и инспирација за подготовка на традиционални како и модерни и несекојдневни рецепти од пилешко и мисиркино месо на кои ретко кој може да одолее.

Во потрагата по нови, инспиративни и вкусни јадења со нашите производи од свежо пилешко и мисиркино месо дојдовме и до Теа која во потполност не воодушеви со својата способност секое јадење да го претвори во магија од вкусови

Preberi več