Производи од месо: Poli

Одличната храна не обединува веќе 115 години.

Пронајдете ги вашите омилени производи меѓу широк избор на свежо пилешко и производи од пилешко.

PP izdelki 0009 POLI Hammy2

Poli

Поли хеми

Poli hammy toast

Poli

Поли хеми тост

Poli Hrenovka 260g

Poli

Поли виршла

PP izdelki 0017 Poli hrenovka mini 2

Poli

Поли мини – виршла

Poli cocktail hrenovka

Poli

Поли коктел

POLI kids hrenovka

Poli

Поли кидс виршли

Poli Kids piscancja prsa

Poli

Поли кидс пилешки гради

Poli Kids puranja sunkica

Poli

Поли кидс мисиркина шунка

Poli Pate Classic 95gr

Poli

Поли класик паштета

Poli Pate Kids 95gr2

Poli

Поли кидс паштета

Poli Pate Gourmet 95gr

Poli

Поли гурманска паштета