Поли гурманска паштета

Poli Pate Gourmet 95gr

Поли гурманска паштета

Рецепти Ново!

Natur Premium гарантира дека пилешкото месо е со добар квалитет. Изберете одлични пилешки јадења што се пријатни во сите прилики.