Производи од месо: Natur

Одличната храна не обединува веќе 115 години.

Пронајдете ги вашите омилени производи меѓу широк избор на свежо пилешко и производи од пилешко.

PP Pile svezo tradicija i kvalitet

Natur

ПП пиле

05 piscancje bedra

Natur

Пилешки копан со надкопан Natur

07 piscancja krace

Natur

Пилешки копан Natur

04 piscancji file

Natur

Пилешко филе Natur

2251pil.jetra simulacija naturRGB

Natur

Пилешки црн дроб Natur

Puranji medaljoni 400g NATUR djtdjUe 240x240

Natur

Мисиркини медаљони Natur

Purja kraca 400g NATUR MK

Natur

Мисиркин копан Natur

2b573c43 d496 4f8a b540 24b93ced5e7e

Natur

Мисиркино филе Natur