Производи од месо: Piknik

Одличната храна не обединува веќе 115 години.

Пронајдете ги вашите омилени производи меѓу широк избор на свежо пилешко и производи од пилешко.

Piknik izdelki BBQ krilca

Piknik

BBQ пилешки крилца

Piknik izdelki fit nabodalca

Piknik

Фит ражничи

PP izdelek piknik socni BBQ piscancji zrezki2

Piknik

Сочно пилешко BBQ филе