Производи од месо

Одличната храна не обединува веќе 115 години.

Пронајдете ги вашите омилени производи меѓу широк избор на свежо пилешко и производи од пилешко.

4162 Panirani medaljoni 300g svezo

Natur Premium

Пилешки медаљони Natur Premium

4163 Panirano mini file 250g svezo

Natur Premium

Панирано пилешко мини филе Natur Premium

4164 Pil.cordon bleu 250g svezo

Natur Premium

Пилешки cordon bleu Natur Premium

PP izdelki 0007 Natur Premium skinpack BBQ 3

Natur Premium

BBQ стек Natur Premium

PP izdelki 0026 Natur Premium Stajerski piscanec2

Natur Premium

Штаерско пиле со семки од тиква Natur Premium

PPR piscanec ANG

Natur Premium

Natur Premium пиле

3078 PPR pisc FILE MK

Natur Premium

Natur Premium пилешко филе

PPR file zrezek

Natur Premium

Natur Premium пилешка шницла од филе

3788 PPR mini file MK

Natur Premium

Natur Premium пилешко мини филе

PPR peruti

Natur Premium

Natur Premium пилешки крилца

PPR peruti zg del

Natur Premium

Natur Premium горни делови од пилешки крилца

PPR stegna BKK

Natur Premium

Natur Premium пилешки надкопан без коски и кожа

PP izdelki 0022 Natur Premium piscancje krace2

Natur Premium

Natur Premum пилешки копан

PPR PISC Bedra MK

Natur Premium

Natur Premum пилешки копан со надкопан

PP Pile svezo tradicija i kvalitet

Natur

ПП пиле

05 piscancje bedra

Natur

Пилешки копан со надкопан Natur