Natur Premium пилешко мини филе

3788 PPR mini file MK

Natur Premium пилешко мини филе

Пилешкото месо има одличен вкус, има висока протеинска вредност. Тоа е одличен избор за одлични јадења каде што владее крцкаво, сочно пилешко мини филе од Натур Премиум. Можете да го подготвите на различни начини - одлично е на скара или да се пече како главно јадење или дел од салата. Исто така е популарно во различни диети бидејќи содржи многу малку маснотии.

Совет за подготовка

За да го направите пилешкото филе што е можно по меко и сочно, препорачуваме да го маринирате најмалку половина час пред печење. Основата на маринадата треба да биде масло и киселина, како цитрус или оцет, исто така можете да додадете мед и секако зачини.

Рецепти Ново!

Natur Premium гарантира дека пилешкото месо е со добар квалитет. Изберете одлични пилешки јадења што се пријатни во сите прилики.