Производи од месо

Одличната храна не обединува веќе 115 години.

Пронајдете ги вашите омилени производи меѓу широк избор на свежо пилешко и производи од пилешко.

PPR piscanec ANG

Natur Premium

Natur Premium пиле

3078 PPR pisc FILE MK

Natur Premium

Natur Premium пилешко филе

PPR file zrezek

Natur Premium

Natur Premium пилешка шницла од филе

3788 PPR mini file MK

Natur Premium

Natur Premium пилешко мини филе

PPR peruti

Natur Premium

Natur Premium пилешки крилца

PPR peruti zg del

Natur Premium

Natur Premium горни делови од пилешки крилца

PPR stegna BKK

Natur Premium

Natur Premium пилешки надкопан без коски и кожа

PP izdelki 0022 Natur Premium piscancje krace2

Natur Premium

Natur Premum пилешки копан

PPR PISC Bedra MK

Natur Premium

Natur Premum пилешки копан со надкопан

PP Pile svezo tradicija i kvalitet

Natur

ПП пиле

05 piscancje bedra

Natur

Пилешки копан со надкопан Natur

07 piscancja krace

Natur

Пилешки копан Natur

04 piscancji file

Natur

Пилешко филе Natur

2251pil.jetra simulacija naturRGB

Natur

Пилешки црн дроб Natur

Puranji medaljoni 400g NATUR djtdjUe 240x240

Natur

Мисиркини медаљони Natur

Purja kraca 400g NATUR MK

Natur

Мисиркин копан Natur