Мисиркин копан Natur

Purja kraca 400g NATUR MK

Мисиркин копан Natur

Мисиркините копани се долниот дел од бутот. Мисиркиното месо има малку масти и е богато со хранливи материи. Совршено за готвење на празници и свечености.

Рецепти Ново!

Natur Premium гарантира дека пилешкото месо е со добар квалитет. Изберете одлични пилешки јадења што се пријатни во сите прилики.