Natur Premium пилешки надкопан без коски и кожа

PPR stegna BKK

Natur Premium пилешки надкопан без коски и кожа

Пилешки надкопан, без коски и без кожа – горен дел од пилешките копани. Најсочниот и најмекиот дел од пилето. Одлични се за подготвување на поховани или пржени шницли, увијачи и други јадења во вок или обична тава.

Совет за подготовка

Пилешките надкопани без коски и кожа се сами по себе меки, а месото ќе биде уште поароматично и меко ако го маринирате барем половина час пред печење.

Рецепти Ново!

Natur Premium гарантира дека пилешкото месо е со добар квалитет. Изберете одлични пилешки јадења што се пријатни во сите прилики.