Natur Premium пилешко филе

3078 PPR pisc FILE MK

Natur Premium пилешко филе

Пилешкото филе Natur Premium е пилешко месо без коски и кожа. Поради брзата и лесна подготовка, често се наоѓа во менито, а инспирацијата може да се најде во многу рецепти. Исто така е популарно кај децата, особено ако им подготвите пилешки крокети. Бидејќи има малку маснотии и многу протеини, тоа е најдобриот избор за исхрана што го штити вашето здравје.

Совет за подготовка

За да го направите пилешкото филе што е можно по меко и сочно, препорачуваме да го маринирате најмалку половина час пред печење. Основата на маринадата треба да биде масло и киселина, како цитрус или оцет, исто така можете да додадете мед и секако зачини.

Рецепти Ново!

Natur Premium гарантира дека пилешкото месо е со добар квалитет. Изберете одлични пилешки јадења што се пријатни во сите прилики.