Пилешки копан со надкопан Natur

05 piscancje bedra

Пилешки копан со надкопан Natur

Тоа се многу меки и сочни парчиња црвено пилешко што се крцкави на скара или печени во рерна. Зачинете ги пред готвење или маринирајте ги преку ноќ, така што вкусовите на маринадата добро се впиваат во месото и на садовите им даваат посебен печат.

Совет за подготовка

Пред да ги подготвите пилешките копани со надкопани, прво измијте ги, па исушете ги добро со кујнска крпа за да не се навлажни. Распоредете ги доволно далеку во рерна, така што добро ќе се печат и ќе добијат крцкава кора.

Рецепти Ново!

Natur Premium гарантира дека пилешкото месо е со добар квалитет. Изберете одлични пилешки јадења што се пријатни во сите прилики.