Natur Premum пилешки копан со надкопан

PPR PISC Bedra MK

Natur Premum пилешки копан со надкопан

Пилешкиот копан со надкопан Натур Премиум  се исклучително меки и сочни парчиња црвено пилешко месо. Кога сакате крцкаво јадење, печете ги на скара или во рерна. Ако ја оставите работата на рерната, ќе имате многу време да посветите на подготовка на разни прилози - зеленчук, компири, ориз, помфрит ... изборот е ваш.

Совет за подготовка

Пред да го подготвите пилешкиот копан со надкопан, прво измијте ги, па исушете ги добро со кујнска крпа за да не се навлажни. Распоредете ги доволно далеку во рерна, така што добро ќе се печат и ќе добијат крцкава кора.

Рецепти Ново!

Natur Premium гарантира дека пилешкото месо е со добар квалитет. Изберете одлични пилешки јадења што се пријатни во сите прилики.