Мисиркини медаљони Natur

Puranji medaljoni 400g NATUR djtdjUe 240x240

Мисиркини медаљони Natur

Мисиркина плешка без коски и кожа, исечено на стекови. Зачинете, испржете и послужете со сос според вашиот вкус.

Рецепти Ново!

Natur Premium гарантира дека пилешкото месо е со добар квалитет. Изберете одлични пилешки јадења што се пријатни во сите прилики.