Natur Premium горни делови од пилешки крилца

PPR peruti zg del

Natur Premium горни делови од пилешки крилца

Горниот дел од пилешките крилца има атрактивен изглед на мали копанчиња. Послужете ги крцкаво печени, со сос за макање, одличен ,,фингер фуд’’.Популарните пилешки крилца Natur Premium ќе се печат во рерна, додека вие ги забавувате гостите и се дружите.

Совет за подготовка

Ако сакате крилцата да бидат навистина крцкави, исушете ги со кујнска крпа пред печење, а потоа наредете ги на тавата за печење што е можно подалеку, за да не се создаде влага што ќе го свари месото.

Рецепти Ново!

Natur Premium гарантира дека пилешкото месо е со добар квалитет. Изберете одлични пилешки јадења што се пријатни во сите прилики.