Панирано пилешко мини филе Natur Premium

4163 Panirano mini file 250g svezo

Панирано пилешко мини филе Natur Premium

Кога нутриционистите бараат одлично парче месо, секогаш пилешкото филе е меѓу првите на листата. Ако гурманите бараат врвно парче месо, филето обично се панира. Со панираното пилешко филе од линијата Natur Premium, добивате и двете - одличен вкус и висока содржина на протеини.

Совет за подготовка

За да направите полесна верзија на оброкот, подгответе панирани пилешки филети во рерната. Убаво крцкаво, па дури и поздраво!

Рецепти Ново!

Natur Premium гарантира дека пилешкото месо е со добар квалитет. Изберете одлични пилешки јадења што се пријатни во сите прилики.