Производи од месо

Одличната храна не обединува веќе 115 години.

Пронајдете ги вашите омилени производи меѓу широк избор на свежо пилешко и производи од пилешко.

4162 Panirani medaljoni 300g svezo

Natur Premium

Пилешки медаљони Natur Premium

4163 Panirano mini file 250g svezo

Natur Premium

Панирано пилешко мини филе Natur Premium

4164 Pil.cordon bleu 250g svezo

Natur Premium

Пилешки cordon bleu Natur Premium

PP izdelki 0007 Natur Premium skinpack BBQ 3

Natur Premium

BBQ стек Natur Premium

PP izdelki 0026 Natur Premium Stajerski piscanec2

Natur Premium

Штаерско пиле со семки од тиква Natur Premium

Piknik izdelki BBQ krilca

Piknik

BBQ пилешки крилца

Piknik izdelki fit nabodalca

Piknik

Фит ражничи

PP izdelek piknik socni BBQ piscancji zrezki2

Piknik

Сочно пилешко BBQ филе

PP izdelki piscancji zrezek 900g2

PP

Паниран пилешки стек

Chicken nuggets nova vrecka 400g

PP

Пилешки медаљони

Chicken nuggets s sirom nova vrecka 500g

PP

Пилешки медаљони со кашкавал

Cordon bleu s sirom nova vrecka 400g

PP

Пилешко кордон блу

PP izdelki Panirani Piscancji Min iFile 750g2

PP

Панирано пилешко мини филе

1746 Peceni pileski krilca 750g

PP

Печени пилешки крилца