Панирано пилешко мини филе

PP izdelki Panirani Piscancji Min iFile 750g2

Панирано пилешко мини филе

Сочно и крцкаво пилешко мини филе кое однапред ќе ги освои вашите непца со крцкава кора. Панираното мини филе од пилешко е практично затоа што веќе е термички обработено, што значи дека треба само да го загреете само во тава, фритеза или рерна.

Рецепти Ново!

Natur Premium гарантира дека пилешкото месо е со добар квалитет. Изберете одлични пилешки јадења што се пријатни во сите прилики.