Пилешки медаљони Natur Premium

4162 Panirani medaljoni 300g svezo

Пилешки медаљони Natur Premium

Пилешки медалјони Натур Премиум се состојат од избрано месо од пилешки гради со висок удел на квалитетни протеини 13%. Урамнотежениот оброк со протеини и диетални влакна обезбедува ситост подолго време, така што нема да сакате да се препуштите на ужина попладне. Пилешките медалјони не се замрзнати, туку само разладени, што значи дека се подготвуваат многу брзо. Се печат во рерна за само 5-7 минути, а во тавата уште побрзо.

Совет за подготовка

Пилешките медалјони „Натур Премиум“ одлично одат со пржени компири, а децата ќе бидат особено среќни за таквата комбинација.

Рецепти Ново!

Natur Premium гарантира дека пилешкото месо е со добар квалитет. Изберете одлични пилешки јадења што се пријатни во сите прилики.