Пилешки cordon bleu Natur Premium

4164 Pil.cordon bleu 250g svezo

Пилешки cordon bleu Natur Premium

Квалитет Cordon bleu Natur Premium премиум пилешко одгледување (PPR), за разлика од конкурентните производи, не содржи свинска, туку пилешка салама. Содржи дури 18% протеин, што е одлична основа за урамнотежен и вкусен оброк што ќе им обезбеди на сите членови на семејството се што им е потребно.

Совет за подготовка

Natur Premium пилешко Cordon bleu е брз оброк. Се сервира со чинија зелена салата за вечера.

Рецепти Ново!

Natur Premium гарантира дека пилешкото месо е со добар квалитет. Изберете одлични пилешки јадења што се пријатни во сите прилики.