Производи од месо

Одличната храна не обединува веќе 115 години.

Пронајдете ги вашите омилени производи меѓу широк избор на свежо пилешко и производи од пилешко.

Poli Pate Classic 95gr

Poli

Поли класик паштета

Poli Pate Kids 95gr2

Poli

Поли кидс паштета

Poli Pate Gourmet 95gr

Poli

Поли гурманска паштета