Поли кидс паштета

Poli Pate Kids 95gr2

Поли кидс паштета

Рецепти Ново!

Natur Premium гарантира дека пилешкото месо е со добар квалитет. Изберете одлични пилешки јадења што се пријатни во сите прилики.