Поли кидс виршли

POLI kids hrenovka

Поли кидс виршли

25% помала содржина на сол, во споредба со слични пилешки колбаси.

Од оригиналниот Поли рецепт со 90% пилешко месо. Без глутен, без алергени, без вештачки бои, без вештачки засилувачи на вкус, без додадени адитиви.

Рецепти Ново!

Natur Premium гарантира дека пилешкото месо е со добар квалитет. Изберете одлични пилешки јадења што се пријатни во сите прилики.