Производи од месо

Одличната храна не обединува веќе 115 години.

Пронајдете ги вашите омилени производи меѓу широк избор на свежо пилешко и производи од пилешко.

20 Extra virsla 200g

PP

Пилешка виршла Екстра

29 Extra Big virsla 250g

PP

Пилешки виршли Екстра биг

Poli Hrenovka 260g

Poli

Поли виршла

PP izdelki 0017 Poli hrenovka mini 2

Poli

Поли мини – виршла

Poli cocktail hrenovka

Poli

Поли коктел

POLI kids hrenovka

Poli

Поли кидс виршли