Поли виршла

Poli Hrenovka 260g

Поли виршла

Висококвалитетен пилешки обарен колбас направен од дури 90% пилешко месо. Можете да и речете се... Но никогаш немојте да ја наречете виршла!

Дури и да го испечете, сепак останува 100% ПОЛИ!

Рецепти Ново!

Natur Premium гарантира дека пилешкото месо е со добар квалитет. Изберете одлични пилешки јадења што се пријатни во сите прилики.