Поли мини – виршла

PP izdelki 0017 Poli hrenovka mini 2

Поли мини – виршла

Одличната Поли со исклучително 90% пилешко месо, исто така, во мини верзија за најмладите фанови на Поли.

Без алергени.

Рецепти Ново!

Natur Premium гарантира дека пилешкото месо е со добар квалитет. Изберете одлични пилешки јадења што се пријатни во сите прилики.