Поли коктел

Poli cocktail hrenovka

Поли коктел

Нека започне забавата! Коктел Поли е тука! Нов Поли! Висококвалитетен колбас со пилешка боја и исклучително 90% пилешко месо. Можете да и речете се... Но никогаш немојте да ја наречете виршла! Тоа е Коктел Поли!

Рецепти Ново!

Natur Premium гарантира дека пилешкото месо е со добар квалитет. Изберете одлични пилешки јадења што се пријатни во сите прилики.