Поли хеми тост

Poli hammy toast

Поли хеми тост

Новата Поли ѕвезда со дури 90% пилешко месо. Поли хеми тост пилешката шунка овој пат одушевува и со новата квадратна форма, идеална за топли сендвичи. Веќе исечена, подготвена е за авантура во топлите сендвичи, како и на пици и други вкусни ужини.

Рецепти Ново!

Natur Premium гарантира дека пилешкото месо е со добар квалитет. Изберете одлични пилешки јадења што се пријатни во сите прилики.