Поли хеми

PP izdelki 0009 POLI Hammy2

Поли хеми

Поли пилешката шунка е внимателно подготвена од висококвалитетно пилешко месо. Таа е сочна и мека во устата. Не импресионира со пријатната светло розова боја, структурата на шунка и нежната арома.

Рецепти Ново!

Natur Premium гарантира дека пилешкото месо е со добар квалитет. Изберете одлични пилешки јадења што се пријатни во сите прилики.