Поли

Poli 500g nova ambalaza 2018g

Поли

Ова е најпопуларниот пилешки специјален колбас од сите генерации. Особено го сакаат деца, адолесценти, возрасни мажи и жени, средовечни луѓе, пензионери и постари лица.

Рецепти Ново!

Natur Premium гарантира дека пилешкото месо е со добар квалитет. Изберете одлични пилешки јадења што се пријатни во сите прилики.