Сечени пилешки гради

Slimfit izdelki Piscancje prsi narezek

Сечени пилешки гради

Slim & Fit пилешки гради се добро позната класика која се вклопува во секое време од денот. Тие се веќе исечени на идеални парчиња, па веднаш можете да ги послужите, да подготвите премачкани лебови или да направите сендвич. Пилешките гради имаат неутрален вкус, така што и децата ги сакаат.

Совет за подготовка

Направете си вкусен тост сендвич. Ставете парче леб врз растопениот путер, потоа додадете пилешки гради, сирење и домати и уште едно парче леб одозгора. Пржете неколку минути од двете страни за да се стопи сирењето.

Рецепти Ново!

Natur Premium гарантира дека пилешкото месо е со добар квалитет. Изберете одлични пилешки јадења што се пријатни во сите прилики.