Сечена димена мисиркина шунка

Dimena misirkina shunka

Сечена димена мисиркина шунка

Практично спакуваната мисирка шунка е веќе исечена, што го прави одличен избор за најдобрите сендвичи на патувања или дури и дома. Зачадениот вкус на шунка од мисирка ќе биде особено пријатен за секој што сака да јаде здраво, но во исто време не сака да се откаже од месо со богата арома.

Совет за подготовка

Димената мисирка шунка совршено се комбинира со вкусовите на другите состојки во сендвичот. За појадок, ручек, вечера или вечера!

Рецепти Ново!

Natur Premium гарантира дека пилешкото месо е со добар квалитет. Изберете одлични пилешки јадења што се пријатни во сите прилики.