Чадено пилешко филе

Prekajeni piscancji file SlimFit

Чадено пилешко филе

Чаденото подготвено пилешко филе ќе ги импресионира сите љубители на типичниот чаден вкус, кои го ценат одличното месо, но сакаат да избегнуваат маснотии. Чаденото пилешко филе ќе ве изненади со својот богат вкус, и покрај неговиот лесен карактер.

Совет за подготовка

Изберете го вашиот омилен леб и намачкајте го со мајонез. Ставете неколку парчиња чадено пилешко филе, кисели краставички и варено јајце во неа. Имајте добро трчање!

Рецепти Ново!

Natur Premium гарантира дека пилешкото месо е со добар квалитет. Изберете одлични пилешки јадења што се пријатни во сите прилики.