Сечени пилешки гради со црн бибер

Slimfit izdelki Piscancje prsi s poprom narezek

Сечени пилешки гради со црн бибер

Парчето пилешко е зачинето со бибер, што му дава побогат и поизразен вкус. Посилниот вкус можеби не им одговара на децата, но возрасните дефинитивно ќе уживаат. Послужете ги пилешките гради со бибер во сендвич или како филета.

Совет за подготовка

Кога подготвувате мезе за гостите, погрижете се тоа да изгледа одлично. Комбинирајте месо и производи од сирење, додадете овошје и ореви, разни сосови, маслинки и сервирајте во мали убави чинии.

Рецепти Ново!

Natur Premium гарантира дека пилешкото месо е со добар квалитет. Изберете одлични пилешки јадења што се пријатни во сите прилики.