Производи од месо

Одличната храна не обединува веќе 115 години.

Пронајдете ги вашите омилени производи меѓу широк избор на свежо пилешко и производи од пилешко.

07 piscancja krace

Natur

Пилешки копан Natur

04 piscancji file

Natur

Пилешко филе Natur

2251pil.jetra simulacija naturRGB

Natur

Пилешки црн дроб Natur

Piknik izdelki BBQ krilca

Piknik

BBQ пилешки крилца

Piknik izdelki fit nabodalca

Piknik

Фит ражничи

PP izdelek piknik socni BBQ piscancji zrezki2

Piknik

Сочно пилешко BBQ филе

Extra posebna 500g

PP

Екстра пилешка салама

Ptujska posebna 800g

PP

Птујска посебна салама

PP klobasa pileca posebna3

PP

Посебна пилешка салама

Perutninska posebna 400g

PP

Перутнинска посебна салама

NAREZEK EXTRA MAK

PP

Екстра слајс

20 Extra virsla 200g

PP

Пилешка виршла Екстра

29 Extra Big virsla 250g

PP

Пилешки виршли Екстра биг

PP izdelki piscancji zrezek 900g2

PP

Паниран пилешки стек

Chicken nuggets nova vrecka 400g

PP

Пилешки медаљони

Chicken nuggets s sirom nova vrecka 500g

PP

Пилешки медаљони со кашкавал