Производи од месо

Одличната храна не обединува веќе 115 години.

Пронајдете ги вашите омилени производи меѓу широк избор на свежо пилешко и производи од пилешко.

PP izdelki piscancji zrezek 900g2

PP

Паниран пилешки стек

Chicken nuggets nova vrecka 400g

PP

Пилешки медаљони

Chicken nuggets s sirom nova vrecka 500g

PP

Пилешки медаљони со кашкавал

Cordon bleu s sirom nova vrecka 400g

PP

Пилешко кордон блу

PP izdelki Panirani Piscancji Min iFile 750g2

PP

Панирано пилешко мини филе

1746 Peceni pileski krilca 750g

PP

Печени пилешки крилца

Slimfit izdelki Piscancje prsi narezek

Slim & Fit

Сечени пилешки гради

Slimfit izdelki Piscancje prsi s poprom narezek

Slim & Fit

Сечени пилешки гради со црн бибер

Slimfit izdelki Piscancje prsi dimljene narezek

Slim & Fit

Мисиркина шунка – Слајс

SlimFit izdelek piscancje prsi klobasa2

Slim & Fit

Пилешки гради

Dimeni misirkini gradi

Slim & Fit

Сечени димени мисиркини гради

Dimena misirkina shunka

Slim & Fit

Сечена димена мисиркина шунка

Prekajeni piscancji file SlimFit

Slim & Fit

Чадено пилешко филе

PP izdelki 0010 Slimfit Dimljene puranje prsi kos2

Slim & Fit

Димени гради од мисирка

PP izdelki 0009 POLI Hammy2

Poli

Поли хеми