Производи од месо

Одличната храна не обединува веќе 115 години.

Пронајдете ги вашите омилени производи меѓу широк избор на свежо пилешко и производи од пилешко.

Cordon bleu s sirom nova vrecka 400g

PP

Пилешко кордон блу

PP izdelki Panirani Piscancji Min iFile 750g2

PP

Панирано пилешко мини филе

1746 Peceni pileski krilca 750g

PP

Печени пилешки крилца

Slimfit izdelki Piscancje prsi narezek

Slim & Fit

Сечени пилешки гради

Slimfit izdelki Piscancje prsi s poprom narezek

Slim & Fit

Сечени пилешки гради со црн бибер

SlimFit izdelek piscancje prsi klobasa2

Slim & Fit

Пилешки гради

Prekajeni piscancji file SlimFit

Slim & Fit

Чадено пилешко филе

PP izdelki 0009 POLI Hammy2

Poli

Поли хеми

Poli hammy toast

Poli

Поли хеми тост

Poli Hrenovka 260g

Poli

Поли виршла

PP izdelki 0017 Poli hrenovka mini 2

Poli

Поли мини – виршла

Poli cocktail hrenovka

Poli

Поли коктел

POLI kids hrenovka

Poli

Поли кидс виршли

Poli Kids piscancja prsa

Poli

Поли кидс пилешки гради

Poli Pate Classic 95gr

Poli

Поли класик паштета